Ritmul de viata alert si lucrurile pe care le avem zilnic de facut ne epuizeaza uneori. Este important sa avem cu totii o viata activa, sa ne inconjuram de oameni frumosi, sa comunicam cat mai mult cu cei din jurul nostru, insa de multe ori ne simtim coplesiti. Pentru a avea energie sa ducem la bun sfarsit toate lucrurile pe care ni le propunem, este bine sa alternam momentele de activitate cu momente de relaxare, ce detensioneaza intregul organism si sunt o gura de aer proaspat pentru starea psihica.

Pentru toate lucrurile de mai sus si pentru o viata activa, Vitamax te premiaza! Pentru ca respecta energia de care dai dovada in fiecare zi si incurajeaza experientele noi, Vitamax te trimite impreuna cu cineva drag la Spa si te premiaza si cu suplimentele de care ai nevoie pentru o viata activa. Te vei rasfata cu o sedinta la sauna, vei beneficia de organic body scrub, iar ca pachetul sa fie complet, te vei relaxa cu un masaj stress relief full body.

fata-intinsa-in-iarba

Ce trebuie sa faci?

  1. Afla mai multe despre Vitamax pe pagina de Facebook
  2. Descopera postarea noastra de concurs pe pagina
  3. Raspunde printr-un comment la postare, insotit de hashtag-ul #experientenoi la intrebarea de concurs: Cate ingrediente contine Vitamax?
  4. Daca ai raspuns corect la intrebare, vei intra in cursa pentru premiul cel mare, doua vouchere la Eden Spa pentru tine si cineva drag si o cutie de Vitamax Q 10. Mai mult decat atat, punem la bataie 20 de pachete de Vitamax Q10 pentru urmatorii 20 de participanti care au nevoie de energie. Vom desemna prin tragere la sorti toti castigatorii in data de 08.06.2015, prin intermediul random.org.

Regulamentul complet se gaseste aici.

Și pentru ca relaxarea vine la pachet cu o viata activa, iata cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le cunosti despre Vitamax si Eden Spa.

VITAMAX este un energizant si tonic general, recomandat pentru momentele in care ai nevoie de un boost de energie! Contine o combinatie unica de 34 de elemente (vitamine, minerale, aminoacizi si 6 ingrediente naturale), care te ajuta sa scapi de oboseala si sa iti revigorezi organismul.

VITAMAX Q10 este un revitalizant si fortifiant, care iti ofera un plus de energie pentru intreaga zi. Contribuie la mentinerea unui nivel optim de minerale si vitamine in corp, reduce oboseala si tonifica organismul.

Despre Eden Spa

Eden Spa exista pentru oameni activi, prea ocupati pentru a face fata responsabilitatilor zilnice, care isi doresc sa regaseasca echilibrul si placerile vietii. Eden Spa este timpul si spatiul in care te vei regasi, in care vei putea sa existi pur si simplu… te vei simti cu adevarat bine. Îti vei reincarca bateriile si vei gasi resursele de a merge mai departe.

Ofera-ti timp pentru tine si sanatatea ta!