Despre noi

Omega Pharma, este cea mai dinamica companie de medicamente fara prescriptie, din Europa.

Infiintata in 1987, Omega Pharma, cu sediul la Bruxelles, opereaza in 35 de tari, avand o cifra de afaceri de peste 1 miliard de Euro si peste 3.000 de angajati, la nivel global. Este singura mare companie independenta din Europa, in Romania find recunoscuta in topul companiilor de medicamente fara prescriptie medicala.

Despre Omega Pharma

In anul 2008, Omega Pharma a achizitionat pachetul integral de actiuni al Hipocrate 2000 si Hipocrate Distribution Group din Romania, cu scopul declarat de a dezvolta atat gamele locale deja existente, cat si de a lansa noi produse din portofoliul grupului.

Game ca XL-S, Paranix, Nailexpert, Cryopharma, Physiomer sunt doar cateva dintre brandurile Omega Pharma, cu pozitie de lider pe segmentele lor in majoritatea pietelor din Europa, lansate in decursul anilor si in Romania.

In anul 2012, Omega Pharma a achizitionat branduri de renume, si anume:

  • Vitamax – lider in segmentul de vitamine si minerale;
  • Eurovita – cea mai de incredere marca de vitamine;
  • Ascovit, Calmogen, Solpadeine, Lactacyd.

Concomitent, am continuat sa producem local produse binecunoscute precum: Bebicina, Rombalsam, Siropuri.

In prezent, ne implicam activ in dezvoltarea portofoliului si intentionam sa lansam in continuare produse menite sa imbunatateasca calitatea vietii pacientilor din Romania, analizind atent nevoile acestora.

Strategia de dezvoltare, concentrarea permanenta pe segmentul de piata reprezentat de produsele OTC, calitatea si diversitatea produselor din portofoliu, ne demonstreaza ca Omega Pharma este pregatita pentru viitor.