Termeni si conditii

Bun venit pe site-ul web Vitamax („Site-ul”).

Site-ul este operat de Omega Pharma Innovation & Development NV („Omega”, „noi” sau „nostru”).

Accesarea si utilizarea Site-ului reprezinta confirmarea de catre dumneavoastra a faptului ca ati revizuit si v-ati exprimat consimtamantul cu privire la prezentul Aviz juridic. Site-ul, continutul acestuia si prezentul Aviz juridic pot sa fie ocazional actualizate sau modificate fara preaviz. Accesarea si utilizarea Site-ului dupa orice astfel de actualizare sau modificare va obliga la respectarea oricaror astfel de actualizari sau modificari. Drept urmare, va rugam sa consultati periodic prezentul Aviz juridic.

Disponibilitatea Site-ului

Prezentul Site este dezvoltat in conformitate cu legile si reglementarile Uniunii Europene si se doreste a fi utilizat doar de rezidentii Uniunii Europene. Accesul la Site poate sa nu fie legal in cazul anumitor persoane sau tari din afara Uniunii Europene. Daca accesati acest Site din afara Uniunii Europene, faceti acest lucru pe propriu risc si propria responsabilitate.

Nu reprezinta o sursa de consiliere medicala

Prezentul site si continutul prezentului Site sunt prezentate in forma generala si doar in scop informativ. Site-ul si continutul sau nu se doresc si nici nu sunt recomandate drept un substitut pentru consiliere medicala. Nimic din continutul prezentului Site nu se doreste a fi si nici nu trebuie utilizat in scopul diagnosticarii medicale sau al tratamentului. Solicitati intotdeauna sfaturile unui medic sau ale unui profesionist calificat din domeniul sanatatii cu privire la orice afectiune sau tratament medical. Nu treceti niciodata cu vederea sfaturile medicale si nici nu intarziati obtinerea acestora pentru ca ati citit ceva pe acest Site.

Drepturi de autor si utilizarea informatiilor

Site-ul si continutul acestuia sunt detinute sau controlate de Omega si sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Puteti accesa si descarca informatii, inclusiv texte, imagini, fisiere audio si video de pe Site in scopuri personale necomerciale, insa nu este permisa nicio modificare sau reproducere viitoare a Site-ului si a continutului acestuia. Nu aveti dreptul sa distribuiti, modificati, transmiteti, refolositi sau repostati Site-ul sau orice parte a continutului acestuia. Omega nu garanteaza ca utilizarea de catre dumneavoastra a informatiilor continute pe acest Site nu incalca drepturile tertilor. Exceptand autorizatia limitata de utilizare in conformitate cu prevederile prezentului alineat, nu va sunt acordate nicio licenta si niciun alt drept asupra Site-ului sau oricarei parti a continutului acestuia.

Marci comerciale

Marcile comerciale, marcile de servicii, denumirile comerciale si imaginea comerciala ale prezentului Site sunt protejate in baza legislatiei nationale si internationale. Nu este permisa nicio utilizare a niciuneia dintre acestea fara permisiunea prealabila scrisa a Omega. Nu se acorda si nici nu sunt conferite nicio licenta sau drept asupra respectivelor marci comerciale, marci de servicii, denumiri comerciale si imagine comerciala fara permisiunea scrisa expresa a Omega.

Declinarea raspunderii privind garantiile

Omega face demersurile necesare pentru a asigura acuratetea si actualizarea Site-ului si a continutului acestuia; cu toate acestea, nu emitem nicio declaratie si nu oferim nicio garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al Site-ului si al continutului acestuia.

SITE-UL SI CONTINUTUL ACESTUIA SUNT FURNIZATE „IN STAREA IN CARE SE AFLA“. OMEGA NU OFERA NICIO GARANTIE CU PRIVIRE LA CARACTERUL COMPLET, ACURATETEA, ACCESIBILITATEA, NEINCALCAREA SAU COMPATIBILITATEA SITE-ULUI SAU A CONTINUTULUI ACESTUIA CU UN ANUMIT SCOP. NICI OMEGA SI NICIO ALTA COMPANIE DIN CADRUL GRUPULUI OMEGA PHARMA SAU ALT TERT IMPLICAT IN CREAREA SAU GAZDUIREA PREZENTULUI SITE SAU A CONTINUTULUI ACESTUIA NU VOR FI RASPUNZATORI PENTRU NICIO DAUNA DIRECTA, SECUNDARA, COLATERALA, INDIRECTA SAU PUNITIVA REZULTATA CA URMARE A ACCESARII, UTILIZARII, IMPOSIBILITATII DE A UTILIZA, INCREDERII IN SAU ORICAREI ALTE ERORI SAU OMISIUNI DIN SITE SI/SAU CONTINUTUL ACESTUIA.

De vreme ce anumite jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea anumitor garantii si/sau raspunderi, aceste excluderi si/sau limitari pot sa nu vi se aplice.

Legea aplicabila si instanta competenta
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.vitamax.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:
• telefon 0800.080.999
• web www.anpc.gov.ro

Link-uri catre alte site-uri web

Acest Site poate contine referiri sau link-uri la alte site-uri web care nu sunt controlate de Omega si asupra carora nu se aplica prezentul Aviz juridic. Aceste referiri si/sau link-uri sunt prezentate doar din motive de convenienta, iar Omega nu va fi raspunzatoare pentru daunele sau vatamarile rezultate in legatura cu aceste alte site-uri web sau referirile sau link-urile la acestea. Va rugam sa retineti faptul ca sunteti unicul responsabil pentru vizitele facute pe respectivele site-uri web.

Link-uri la Site

Nu este permisa nicio incadrare, deep linking, oglindire sau retransmitere a Site-ului sau continutului acestuia, precum si nicio citare sau utilizare a intregului Site sau a oricarei parti a acestuia sau a continutului acestuia in site-ul web al niciunui tert fara consimtamantul prealabil scris al Omega. Daca sunteti interesati de un link la Site-ul nostru, va rugam sa ne contactati.

Politica privind confidentialitatea

Utilizarea de catre dumneavoastra a prezentului Site face obiectul Politicii noastre privind confidentialitatea.
Inainte de folosirea si accesarea site-ului www.vitamax.ro, este o conditie neaparat necesara ca Utilizatorii sa fie de acord cu modul in care informatiile personale sunt colectate, memorate si procesate de catre S.C. Hipocrate 2000 S.R.L.

S.C. Hipocrate 2000 S.R.L. este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal, notificarea avand numarul 23013/16.05.2012.

Cum sunt folosite aceste informatii?
www.vitamax.ro va comunica prin email noile sale oferte doar cu acordul prealabil al Utilizatorului; datele de contact nu vor fi transmise nici unui alt tert fara acordul Utilizatorului. Utilizatorul are la orice moment dreptul si posibilitatea sa aleaga daca sa primeasca sau nu astfel de mesaje de la www.vitamax.ro.

Ultima actualizare: 1 Iunie 2015