Soarele de afara aduce cu el multe oportunitati de a iesi si a face miscare. Iar asta inseamna ca ai nevoie de energie suplimentara suficienta pentru toate activitatile.

Complexul de vitamine si minerale Vitamax a fost conceput exact in acest scop. Acesta are efect energizant provenit din extractul din ginseng si complexul de vitamine B. In plus, Vitamax poate fi acum utilizat si de cei cu intoleranta la lactoza.

Cele mai importante beneficii Vitamax pentru activitatile tale de zi cu zi sunt: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal, la revigorarea si tonifierea organismului precum si la mentinerea sanatatii pielii, parului, gingiilor si a dintilor.

VITAMAX

Vitamax este un energizant si tonic general, recomandat pentru momentele in care ai nevoie de un boost de energie! Contine o combinatie unica de 34 de elemente (vitamine, minerale, aminoacizi si 6 ingrediente naturale), care te ajuta sa scapi de oboseala si sa iti revigorezi organismul.

VITAMAX Q10

Vitamax Q10 este un revitalizant si fortifiant, care iti ofera un plus de energie pentru intreaga zi. Contribuie la mentinerea unui nivel optim de minerale si vitamine in corp, la reducerea oboselii si tonificarea organismul.

Iar pentru ca sanatatea si starea de bine trebuie mereu apreciate, Vitamax organizeaza in perioada 2 martie – 26 aprilie 2015 o promotie plina de premii.

Orice produs Vitamax sau Vitamax Q10, cu complex de vitamine si minerale, cumparat in aceasta perioada te poate trimite intr-un safari in Africa de Sud. Iar in cele 6 zile de aventura prin savanele exotice ale Africii de Sud poti fi insotit si de cineva drag tie.
De asemenea, poti castiga si unul din cele 100 de vouchere pentru echipament sportiv de la Intersport. Pentru ca energia castigata prin multivitamine sa poata fi folosita la practicarea sportului sau activitatii fizice preferate.

Cum poti castiga

Poti merge in vacanta in cealalta emisfera, cu Vitamax, prin doua metode simple:

  • Inscriere prin SMS: cumpara un produs cu complex de vitamine si minerale Vitamax sau Vitamax Q10 in perioada 2 martie – 26 aprilie 2015 si pastreaza bonul fiscal pentru validare. Apoi trimite numarul bonului fiscal prin SMS, la numarul de telefon 1893, pana pe 26 aprilie 2015 si asteapta mesajul de confirmare a inscrierii. Poti inscrie pana la 10 bonuri fiscale intr-o singura zi.
  • Inscriere pesite-ul www.teintrecicuenergia.ro: cumpara un produs Vitamax sau Vitamax Q10 in aceeasi perioada si pastreaza bonul fiscal pentru validare. Apoi inscrie numarul bonului direct pe site, in formularul de participare din prima sectiune, pana pe 26 aprilie 2015.

Mai multe detalii referitoare la promotie se pot gasi pe www.teintrecicuenergia.ro