Confidentialitate

Datele de identificare ale operatorului:

S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L.
Membru al Omega Pharma Group
Punct de lucru: Sos. Bucuresti – Targoviste nr. 12A, corp A, et. 1, Mogosoaia
CUI: RO11702477
J40/3526/1999

NOTIFICARE SI NOTA DE INFORMARE
Intrebari si raspunsuri esentiale

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Vitamax si produsele noastre.

Vitamax respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati anumite date cu caracter personal, respectiv informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale” si sunt utilizate de catre Vitamax in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 . Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automatizate şi manuale, cu respectarea cerintelor legale şi în conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

 

1. Scopul politicii de confidentialitate Vitamax

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza produsele si serviciile pe care le oferim. Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care Vitamax colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe website-ul Vitamax.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@omega-pharma.ro sau prin telefon la 021.315.03.44 sau 0743.069.657

 

2. Date cu caracter personal colectate de catre Vitamax

Vitamax poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:

 • interactiuni online sau electronice cu Vitamax, inclusiv prin site-ul Vitamax, aplicatii de pe dispozitive mobile, SMS-uri, site-uri de socializare, precum Facebook;
 • interactiuni offline cu Vitamax, inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.;
 • interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care Vitamax sau furnizorii sai, il furnizeaza prin intermediul website-ului sau aplicatiilor unor terte parti.

2.1 Date furnizate in mod direct catre Vitamax
Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

 • date de contact, respectiv orice informatii care permit Vitamax sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.);
 • informatii demografice, inclusiv data nasterii, varsta, sex, locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.);
 • feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul Vitamax despre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele Vitamax).

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile Vitamax
Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-ul Vitamax. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

2.3 Date pe care le colectam din alte surse
Uneori exista posibilitatea ca noi sa colectam informatii despre dumneavoastra din alte surse legitime in scopul furnizarii produselor si serviciilor noastre. Aceste surse includ parteneri Vitamax, surse publice si site-uri de socializare. Astfel de informatii pot include:

 • date de contact;
 • orice date personale care sunt parte din profilul dumneavoastra creat pe o retea de socializare terta (precum Facebook) si careia ii permiteti sa imparta aceste date personale cu Vitamax. Datele personale se refera, de exemplu, la informatii de baza din cont (nume, adresa de e-mail, gen, data nasterii, orasul, poza de profil, ID-ul, lista de prieteni etc) si alte informatii aditionale si activitati pe care reteaua de socializare terta le poate divulga catre alte aplicatii. De exemplu, putem vedea informatii complete sau partiale din profilul dumneavoastra din reteaua de socializare de fiecare data cand descarcati sau interactionati cu o aplicatie Vitamax pe o retea de socializare precum Facebook sau de fiecare data cand folositi o optiune de socializare integrata intr-un website Vitamax (precum Conectati-va cu Facebook). Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care Vitamax (sau alte aplicatii externe) poate afla datele dumneavoastra personale dintr-o retea de socializare terta, va rugam accesati website-ul retelei respective de socializare. Astfel, intelegeti modul in care datele dumneavoastra personale, dintr-o retea de socializare, pot fi folosite in scopuri publicitare.

De asemenea putem sa primim datele personale ale unor persoane in momentul in care fuzionam cu alte companii.

 

3. Datele cu caracter personal ale minorilor

Vitamax nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care Vitamax descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil. Totusi, Vitamax va putea colecta date cu caracter personal de la minori atunci cand exista consimtamantul expres acordat in acest sens de catre parinti sau reprezentanti legali.

 

4. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Vitamax datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Vitamax poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

 • Achizitia unor produse Vitamax online
  Unele dintre site-urile noastre partenere pot permite cumpararea unor produse Vitamax prin intermediul unui magazin online operat de catre noi sau de catre un vanzator in numele nostru („Vitamax Magazin online”), in timp ce unele dintre site-urile noastre pot oferi link-uri catre companii neafiliate, care nu sunt sub control Vitamax prin proprietate directa sau indirecta (prin „tert”, sau colectiv, „parti terte”), site-uri care vand produse Vitamax.
 • Serviciul consumatorului – pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre produsele noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, scrisori, telefon sau chat online.
 • Implicarea consumatorului – pentru o implicare activa a consumatorului in cunoasterea produselor si serviciilor Vitamax. Aceasta poate insemna utilizarea publicarii continutului generat de utilizator.
 • Personalizarea – in unele situatii, Vitamax poate sa contopeasca date personale ale dumneavoastra colectate dintr-o anumita sursa (de exemplu, un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza Vitamax o viziune completa asupra consumatorului.
 • Comunicari de marketing
  Vitamax colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum email, SMS sau comunicari prin posta doar cu acordul dumneavoastra explicit. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca daca optati sa primiti comunicari prin SMS se va aplica planul dumneavoastra tarifar aplicat de reteaua de telefonie mobila respectiva. De asemena, in cazul in care permiteti accesul la aceste informatii, Vitamax poate folosi datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe website-urile noastre cu cele colectate pe website-uri terte. Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale si promotii pentru produsele Vitamax care va intereseaza. Ocazional, in aceste comunicari comerciale pot fi prezentate si alte marci care apartin Omega Pharma sau oferte si promotii din partea altor companii terte. Trimiterea acestor comunicari comerciale presupune colectarea si folosirea unor informatii demografice si date personale de contact. In unele cazuri (precum aplicatii pe dispozitive mobile sau programe de trimitere SMS), acestea pot include folosirea locatiei dumneavoastra exacte care ne permite sa va trimitem oferte si promotii specifice pentru locatia dumneavoastra. Va puteti dezabona oricand de la primirea unor astfel de comunicari comerciale prin e-mail sau SMS, prin urmarea instructiunilor de dezabonare oferite in fiecare astfel de comunicare. Schimbarea acestor preferinte va implica si excluderea dumneavoastra din listele noastre pentru campanii ulterioare . Puteti de asemenea accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising. De asemena, veti vedea anunturi publicitare generale pe website-ul Vitamax si in retelele sociale unde sunteti membru.

Urmatoarele puncte ofera informatii suplimentare despre anumite caracteristici de pe website-ul Vitamax:
– Newslettere si e-mail-uri
Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail si/sau adresa postala (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. In plus, este posibil sa primiti comunicari de prezentare a altor produse din grupul Omega Pharma sau site-uri web. Aceste materiale pot veni sub forma de e-mail sau posta, in functie de website-ul pe care va inregistrati si de informatiile pe care le furnizati in timpul inregistrarii.
Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari administrative precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind „Comunicari administrative.”
– Tombole, concursuri si promotii
Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (numite in mod colectiv, „Promotii”), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe un site web Vitamax. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si/sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre dumneavoastra (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate pe site-ul Vitamax. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar.
Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale, regulamentele si detaliile postate la promotia respectiva.
– Anchete si sondaje
Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe site-ul Vitamax. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, genul, informatii despre membrii familiei si alte interese, etc.) si informatiile nu sunt legate de nici o informatie personala despre dumneavoastra. In alte cazuri putem colecta aceleasi informatii si combina cu informatiile personale. Daca minorilor li se permite sa participe la sondaje care colecteaza sau sunt legate de informatii personale, se solicita acordul prealabil al unui parinte.
– Forumuri si alte caracteristici interactive
Putem oferi elemente interactive care va permit sa postati sau sa publicati mesaje, povesti, imagini sau opere de arta pe site-urile noastre. Desi noi ne straduim sa protejam pe cei care folosesc si participa la aceste activitati, va incurajam sa nu oferiti informatii cu caracter personal sau imagini despre dumneavoastra in zone publice, cum ar fi pe un forum message board saualt tip de comunitate online. Astfel de informatii pot fi colectate si utilizate de persoane pe care nu le cunoasteti. Ca atare, nu putem garanta securitatea si confidentialitatea, si nu suntem responsabili pentru nicio informatie pe care o postati in aceste medii. Utilizarea de catre dumneavoastra a acestor caracteristici este pe propriul risc. Pentru a solicita indepartarea informatiilor dumneavoastra personale de pe blog-ul sau forum-ul nostru, va rugam sa ne contactati.
Va rugam sa retineti ca, daca alegem sa postam un mesaj sau o imagine pe care ni le-ati oferit prin intermediul uneia dintre aceste caracteristici, putem posta, impreuna cu imaginea sau mesajul, anumite informatii despre dumneavoastra, cum ar fi numele dumneavoastra de utilizator, prenumele, initiala prenumelui dumneavoastra numele de familie si / sau orasul si statul de resedinta.

5. Cui dezvaluie Vitamax datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

Vitamax nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens.
Vitamax poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul grupului Omega Pharma. De asemenea, Vitamax poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara Grupului Omega Pharma.

5.1 Companii afiliate
Vitamax ar putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime.

5.2 Furnizorii de servicii, agenti si Contractori
Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile. Unele dintre aceste parti terte pot fi localizate in afara tarii in care ati accesat acest site. Aceste parti terte si angajatii lor pot intra in contact cu informatiile dumneavoastra personale. Orice astfel de terta parte trebuie sa prevada, in orice moment aceleasi niveluri de securitate pentru informatiile dumneavoastra personale precum Vitamax si, in cazul in care este necesar, este obligata printr-un acord legal de a pastra in siguranta informatiile dumneavoastra cu caracter personal si de a le procesa numai la instructiunile specifice ale Vitamax.

5.3 Parteneri si promotii comune
Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L., ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale. Periodic, putem derula o promotie pe site-ul nostru, care ofera produse sau servicii de la o alta companie si va va oferi posibilitatea de a opta pentru a primi informatii direct de la societatea terta respectiva. Daca oricare dintre aceste promotii sunt puse la dispozitia minorilor, vom obtine mai intai consimtamantul verificabil al parintilor inainte de schimbul de informatii cu caracter personal ale minorului.

Atunci cand desfasuram orice campanie de promovare care implica o alta societate, putem oferi un link separat la politica de confidentialitate a acestei societati si va incurajam sa-l cititi inainte de a oferi orice informatii personale, deoarece nu putem garanta ca adera la aceleasi practici de confidentialitate. Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

5.4 Transferuri juridice si de afaceri
Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile Vitamax, ale clientilor sai, sau a publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a Vitamax de catre o alta societate sau in cazul in care Vitamax vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de Vitamax, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

5.5. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?
Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu va veti putea inregistra pe site-urile noastre. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

 

6. Drepturile utilizatorului

6.1. Drepturile referitoare la comunicarile de marketing
Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

 • Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing
 • Sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contactati-ne.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca exista posibilitatea ca in cazul in care ati optat sa nu mai primiti comunicari de marketing, sa primiti totusi comunicari administrative din partea Vitamax.

6.2. Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal
Este bine sa stiti ca aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces. In cazul in care Vitamax nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara.
De asemenea, in privinta datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti si dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

 

7. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

Vitamax face uz de tehnologii de urmarire (ex.:”Cookies”, „Adrese IP”, „fisierele jurnal”, „web beacons”), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site-ul, domeniul de ISP, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.

Cookies
Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si de a face urmatoarea vizita mai placuta.
Daca doriti sa aflati mai multe despre politica Vitamax despre Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati Politica Vitamax de Cookies.

Adresa IP
Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site- urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

Fisierele Jurnal
Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipulde utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

Web Beacons
Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-urile noastre sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de „bug-uri web”) sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

 

8. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Vitamax ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site- urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Vitamax si agentiilor noastre si contractorilor; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale sensibile (cum ar fi informatiile cartii de credit sau de sanatate) in timpul transmiterii catre site-urile noastre si, (iii) verificarea identitatatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale.

Vitamax poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Grupul Omega Pharma doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile Vitamax sau acest website. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SE FACE CU RESPECTAREA URMATOARELOR PRINCIPII:

 • Notificarea – operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
 • Legalitatea – prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;
 • Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine-determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;
 • Confidentialitatea – persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazuta in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;
 • Consimtamantul persoanei vizate – orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;
 • Informarea – informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;
 • Protejarea persoanelor vizate – persoanele vizate au dreptul de acces la datele care le sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;
 • Securitatea – masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal processate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE:

 • dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate;
 • dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;
 • dreptul de a obtine , la cerere si in mod gratuit, notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform alin. 2) sau 3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 • dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate și legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
 • dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care i-au fost incalcate.

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.
Securitatea datelor cu caracter personal:

 • certifica faptul ca indeplinește cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.
 • utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

9. Cum ne puteti contacta?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@omega-pharma.ro sau puteti suna la 021.315.03.44 sau 0743.069.657.

Varianta actualizata – martie 2017